GoMoJo team

Ontmoet ons team! Samenwerken aan een gezonder, gelukkiger leven.

Kies pakket
Bekijk het Team
Bij GoMoJo werk jij onder persoonlijke begeleiding van professionals aan jouw fysieke én mentale fitheid. Wij staan voor een gezonde, happy en bewuste levensstijl en helpen jou bij het creëren van de juiste balans tussen lichaam én geest.
Personal trainer

Faziel

Als een gerenommeerde personal trainer en specialist in sport, voeding en lifestyle-verandering, focus ik, Faziel, al 15 jaar op fysieke én mentale doelen. Ik geloof sterk in mentale kracht en zie het als even belangrijk als fysieke training. Mijn aanpak draait om het verwezenlijken van doelen door zowel aandacht voor fysiek als mentaal welzijn. Mijn visie? “Elk lichaam, geest en ziel zijn belangrijk. Het draait erom dat jij jezelf de kans geeft om je doelen te bereiken en de persoon te worden die je wilt zijn.”
Met mijn focus op zowel fysieke als mentale doelen help ik cliënten hun prestaties te verbeteren. Mijn aanpak is doelgericht, met persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Samen streven we naar een gebalanceerd welzijn, waarbij zowel de geest als het lichaam in harmonie zijn.
Masseur

Sjef Nelis

Ik bied een deskundige en persoonlijke aanpak, waarbij je een op maat gemaakte massage krijgt voor vitaliteit en ontspanning. Ik gebruik verschillende massagevormen en pas ze aan op jouw behoeften, en zelfs bij specifieke klachten overleggen we om de beste aanpak te bepalen. Shiatsu therapie is ook een optie.
Wanneer je lichaam ontspant en je mentaal loslaat, bevordert dit herstel op meerdere niveaus. Je zult merken dat klachten verminderen, je je beter voelt en je energie begint te stromen.
Trainer

Mylaissa

In ons drukke leven proberen we vaak veel te jongleren, waaronder onze trainingsdagen. Mijn specialiteit is het leveren van effectieve trainingen waarin we in korte tijd veel bereiken.
Ik streef niet alleen naar fysieke resultaten, maar ik gebruik ook speciale technieken om lichaam en geest te verbinden. Met mijn strength and release training kun je in korte tijd zowel fysiek als mentaal sterker worden, of je nu de voorkeur geeft aan small group sessies of 1-op-1 begeleiding.
Trainer

Bregje

Ik ben een zelfstandig stylist, personal trainer en transformational cupping-behandelaar. Deze krachtige detox voor lichaam en geest laat je lichter voelen, maakt je huid gladder en strakker, en combineert schoonheid met gezondheid.
Mijn kennismaking met transformational cupping vond plaats op Ibiza in 2021, dankzij Kim, de grondlegger van deze techniek. Haar enthousiasme inspireerde me om de opleiding te volgen, waardoor ik zelf de voordelen voor lichaam en geest kon ervaren, en zo mijn cliënten nog beter kan behandelen.
Transformational cupping helpt je lichaam om opgeslagen spanningen los te laten en je energie te laten stromen, waardoor het geschikt is voor uiteenlopende klachten, zoals migraine, rugpijn, cellulite en striae.
Therapeut

Marleen

Het menselijk zelfherstellend vermogen is krachtig, maar soms heeft het een extra duwtje nodig voor herstel, vooral bij fysieke, emotionele en mentale uitdagingen.
Als lichaamsgericht psychotherapeut en natuurgeneeskundig therapeut bied ik deze ondersteuning. Mijn holistische benadering erkent de unieke energiestromen in alles, inclusief de mens. Wanneer er een disbalans optreedt, manifesteert deze zich als symptomen, zoals aanhoudende fysieke klachten, chronische ziekten, allergieën, vermoeidheid, angsten en oude wonden. Samen werken we aan herstel en balans.
Coach

Vanessa

Als Holistisch Life Coach begeleid ik je na een periode van onrust, zoals een burn-out, naar jouw innerlijke kern. Een van de krachtige tools die ik gebruik, is Nine Star Ki (NSK), een eeuwenoude vorm van astrologie uit Japan. Hiermee krijg je inzicht in je diepste zelf aan de hand van de 5 elementen (water, hout, aarde, vuur, metaal), onthullend wie je bent, je talenten, valkuilen en patronen. Het helpt je om in verbinding te blijven met jezelf en anderen, bevordert liefdevolle relaties.
Je kunt bij mij terecht wanneer je worstelt met zaken als een negatief zelfbeeld, zelfacceptatie, leefstijlverandering, PMS, zelfvertrouwen, het vinden van balans met je vrouwelijke energie, begeleiding bij transformatieprocessen en heroriëntatie na een burn-out.

Meer over mij vind je op www.peaceofnature.nl.

Arts

Petra

Ik ben Petra, Orthomoleculair therapeut en Natuurgeneeskundige met achtergrond in psychologie, kinesiologie en natuurgeneeskunde. Ik gebruik diverse onderzoeken, zoals ontlasting, urine, speeksel en bloedonderzoeken, om tekorten en verstoringen in het lichaam te identificeren.
Ik help bij fysieke en mentale klachten, zoals darmproblemen, stress, burn-out, slaap, energie, menstruatie, huidproblemen, gewicht, en emotionele uitdagingen, zoals stress, angsten, relatieproblemen en depressie. Met kinesiologie-technieken corrigeren we beperkende overtuigingen en patronen voor meer vrijheid in je leven.