PERSONAL TRAINER

Leef, lach en vind je MoJo bij ons

Jouw Personal trainer bij GoMoJo: Faziel!

Ben jij op zoek naar meer energie en een positief gevoel? Wij geloven dat personal training hand in hand moet gaan met een glimlach. Fitness gaat niet alleen over een effectieve work-out en progressie. Een vleugje luchtigheid en humor maakt trainen zoveel aangenamer. Als je een manier zoekt om enthousiast te blijven trainen, dan ben je welkom bij GoMoJo. Bij ons is fit worden gewoonweg leuk, ook op de lange termijn.

Faziel, de personal trainer van GoMoJo Haarlem

Lichaamsgerichte Personal Training

De basis van een energiek leven begint bij fysieke gezondheid. Onze personal trainers ontwerpen een uniek programma, afgestemd op jouw wensen, behoeften en dagelijkse uitdagingen. Zij kijken naar het totale plaatje – van beweging tot voeding – en zorgen ervoor dat je op een prettige manier stappen zet richting een energieker leven.

Of je nu meer kracht wilt, flexibiliteit of uithoudingsvermogen, bij GoMoJo train je in een sfeer van motivatie en plezier. Na elke sessie voel je je niet alleen fysiek opgeladen, maar ook mentaal verfrist.

Onze personal training is erop gericht jou optimaal te laten functioneren in het dagelijkse leven. We begrijpen de uitdagingen van een druk bestaan en bieden maatwerktrainingen en groepslessen die naadloos aansluiten bij jouw individuele behoeften en doelen.

Ontvang nu meer informatie!
 • Voeding GoMoJo sportschool Haarlem

  Voedingsadvies

  Bij GoMoJo draait personal training niet enkel om fysieke prestaties; we kijken ook naar voeding en leefstijl. Je voeding is immers de brandstof van je lichaam en speelt een grote rol in hoe je je voelt en presteert. Ons team van deskundigen geeft advies en staat klaar om je te begeleiden naar een voedingspatroon dat past bij jouw leefstijl en gezondheidsdoelen. Door te kiezen voor voeding die voedt in plaats van vult, zorg je voor een lichaam en geest die in balans zijn.

  Om je extra te motiveren bieden wij in onze studio een gezonde smoothiebar met verse ingrediënten én een mini supermarkt, boordevol gezonde, biologische producten.

 • Voeten massage GoMoJo sportschool Haarlem

  Unieke holistische aanpak

  Wat GoMoJo echt uniek maakt, is onze combinatie van personal training met life coaching. Natuurlijk is een energiek lichaam belangrijk. Maar een gezond en gelukkig leven gaat verder dan dat. Naast het werken aan je fysieke kracht kun je bij ons ook aandacht schenken aan de emotionele, mentale en spirituele aspecten van je leven. Door dieper in te gaan op het vinden van de juiste balans in lichaam en geest, vind jij je innerlijke MoJo – je kracht en motivatie – weer terug. Door dieper duiken we ook in andere delen van je bestaan. Dit is vooral waardevol voor degenen die op een kruispunt in hun leven staan en te maken hebben met stress en burn-out klachten.

  Heb je te maken met onrust in je leven of ben je je richting kwijt? Onze coaches zijn er om je te begeleiden en ondersteunen. We maken gebruik van zowel westerse als oosterse technieken en inzichten. Daarbij ligt onze focus niet op een snelle oplossing, maar op langdurige groei en ontwikkeling.

 • Personal trainer GoMoJo Yoga in Haarlem

  Kom trainen en vind je MoJo terug

  GoMoJo is meer dan alleen een plek om te sporten. Het is een plek waar je op een vrolijke manier jezelf kunt zijn en kunt groeien en stralen. Door de unieke combinatie van lichaamsgerichte training met een glimlach, voedingsadvies en life coaching, bieden we een totaalaanpak voor iedereen die klaar is om te investeren in zichzelf.

Ontvang nu meer informatie!