Personal trainer

Leef, lach en vind je MoJo bij ons

Jouw Personal trainer bij GoMoJo: Faziel!

Ben je op zoek naar meer energie en een positief gevoel? Bij GoMoJo geloven we in
personal training met een glimlach. Onze aanpak maakt fitness niet alleen effectief, maar
ook leuk, zelfs op lange termijn.

Lichaamsgerichte Personal Training

Onze personal trainers ontwerpen programma’s op maat, rekening houdend met jouw wensen, behoeften en dagelijkse uitdagingen. Of je nu kracht, flexibiliteit of uithoudingsvermogen wilt verbeteren, bij GoMoJo train je in een motiverende en plezierige sfeer. Elke sessie laat je niet alleen fysiek opgeladen voelen, maar ook mentaal verfrist.

We begrijpen de hectiek van het moderne leven en bieden maatwerktrainingen en groepslessen die perfect passen bij jouw doelen. Daarnaast kijken we naar voeding en
leefstijl als essentiële componenten voor gezondheid en prestatie. Ons team van deskundigen staat klaar met advies en begeleiding om jouw voedingspatroon te optimaliseren, zodat je lichaam en geest in balans zijn.

Wat GoMoJo echt uniek maakt, is onze holistische benadering waarbij we niet alleen werken aan fysieke kracht, maar ook aan emotionele, mentale en spirituele welzijn. Onze coaches
gebruiken een combinatie van westerse en oosterse technieken om je te ondersteunen bij het vinden van balans en het herontdekken van je innerlijke MoJo.

Of je nu worstelt met stress, burn-out of richting in je leven zoekt, wij zijn er om je te begeleiden naar langdurige groei en ontwikkeling. Bij GoMoJo investeer je niet alleen in
fitness, maar ook in jezelf. Kom trainen, vind je MoJo terug en straal bij GoMoJo, waar fitness en welzijn samenkomen met een glimlach.

Voedingsadvies

Bij GoMoJo draait personal training niet enkel om fysieke prestaties; we kijken ook naar voeding en leefstijl. Je voeding is immers de brandstof van je lichaam en speelt een grote rol in hoe je je voelt en presteert. Ons team van deskundigen geeft advies en staat klaar om je te begeleiden naar een voedingspatroon dat past bij jouw leefstijl en gezondheidsdoelen. Door te kiezen voor voeding die voedt in plaats van vult, zorg je voor een lichaam en geest die in balans zijn.
Om je extra te motiveren bieden wij in onze studio een gezonde smoothiebar met verse ingrediënten én een mini supermarkt, boordevol gezonde, biologische producten.

Unieke holistische aanpak

Wat GoMoJo echt uniek maakt, is onze combinatie van personal training met life coaching. Natuurlijk is een energiek lichaam belangrijk. Maar een gezond en gelukkig leven gaat verder dan dat. Naast het werken aan je fysieke kracht kun je bij ons ook aandacht schenken aan de emotionele, mentale en spirituele aspecten van je leven. Door dieper in te gaan op het vinden van de juiste balans in lichaam en geest, vind jij je innerlijke MoJo – je kracht en motivatie – weer terug. Door dieper duiken we ook in andere delen van je bestaan. Dit is vooral waardevol voor degenen die op een kruispunt in hun leven staan en te maken hebben met stress en burn-out klachten.
Heb je te maken met onrust in je leven of ben je je richting kwijt? Onze coaches zijn er om je te begeleiden en ondersteunen. We maken gebruik van zowel westerse als oosterse technieken en inzichten. Daarbij ligt onze focus niet op een snelle oplossing, maar op langdurige groei en ontwikkeling.

Kom trainen en vind je MoJo terug

GoMoJo is meer dan alleen een plek om te sporten. Het is een plek waar je op een vrolijke manier jezelf kunt zijn en kunt groeien en stralen. Door de unieke combinatie van lichaamsgerichte training met een glimlach, voedingsadvies en life coaching, bieden we een totaalaanpak voor iedereen die klaar is om te investeren in zichzelf.